Michal Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 Użyłem fero na sobie i koledze . Nie zauważyłem zbytnio różnicy na początku, ale po jakims czasie zuwazylem po nim różnice bardziej wydawał się pobudzony.DZiewczyna która ma bardzo wymagania, interesowała sie mną i kolegą. W każdym stopniu bardziej... Ale cóż jakoś nie oczekiwanie wybrała mnie z jakis tajemniczych powodów, a na kolege spoglądała często. Mogę stwierdzic że Npa bardzo o wyborze nie decyduje tu chodzi o całokształt,zauwazylem tylko ze mocno pobudza kobiece zmysły jak sie jest sam na sam z nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beton23 Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 Napisz jaka masz dawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mickey Mini Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 to się nazywa chyba rożen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 beton, archeolog? Wto, 05 Lut 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi