Miś Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 W opisie produktu "Perfect Ten" znalazłem takie zdanie: Jest to najwyższe legalne stężenie dozwolone przez prawo. Pytanie: czy prawo polskie (czy jakiekolwiek inne) reguluje tą kwestię? Osobiście pierwszy raz słyszę żeby prawo mogło niedopuszczać feromonów do użytku! A może to jakiś chwyt marketnigowy? W końcu są to chyba najdroższe feromony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Jest to informacja rozpowszechniona przez producenta Perfect Ten, w USA. Akurat tej kwestii polskie prawo nie reguluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miś Napisano 3 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Czyli w amerykańskie prawo zabrania określonych stężeń feromonów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Niektóre stany mają pewne restrykcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miś Napisano 3 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 W zasadzie to się nie dziwie. W niektórych stanach np. dozwolona jest kara śmierci, a w niektórych nie. Dziwi mnie jedynie fakt, że prawo tam wprowadza jakiekolwiek restrykcje używania czegoś co w zasadzie równie dobrze może nie istnieć, to tak jakby zabronili ludziom widzieć duchy czy UFO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Heh no dokladnie Dziwne te "restrykcje".Noo ale coz wkoncu Ameryyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hank Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2008 moze jest zabronione nie dlatego zeby kazdy mogl sobie podymac na lewo i prawo, tylko ze bardziej stezone feromony od tych dozwolonych granic sa niebezpieczne dla zdrowia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Wszystko ma pewne granice. Gdybyś spróbował wdychać czyste, silnie stężone perfumy, wprost z butelki (nie piszę tutaj o wodach toaletowych sprzedawanych w perfumeriach), również mógłbyś nie czuć się najlepiej. Z pewnością pojawiłby się bół głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid0032 Napisano 12 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2008 Ja wdychalem perfect ten przez ok. 15 sekund, serce zaczelo mi bardzo szybko bic. Nie za fajne uczucie. Ciekawi mnie jakie to moze miec jeszcze skutki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafikkk Napisano 13 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2008 A po co t to w ogóle wdychałeś?? I cie jeszcze ciekawi, mam nadzieje że od nałożenia ich na szyje nie wywoła takich czy innych negatywnych reakcji. Mam nadzieje żę to jest w 100 % bezpieczne bo chce to kupic jakieś feromony bez niczyjej weidzy i chciałbym żeby po mnie to nie było zauważalne i w ogóle nie chciałbym się narazić na jakieś skutki. Dla mnie liczy się 100 % bezpieczne 100 % działające i dyskrecja i nie anonimowa firma. Nie chciałbym aby ktoś to widział i słyszał przy reklamacji i w ogóle i nie mieć kłopotów żądnego telefonu do do domu przez księge telefonów po prostu 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid0032 Napisano 13 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2008 Zmieniam swoj post. Bylem wtedy pijany - Przepraszam!0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafikkk Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2008 Leszczem nie jestem, dziewczyny mnie lubią i uważają że jestem przystojny ale nie jestem dla nich to najczęstszy tekst, a pozatym niepróbuje u dziewcayzn z taką tezą jak będę miał okazje pozna lepsze dziewczyny, I dlatego cce kupic fero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2008 To kup potem testuj i na bierząco opisuj wrażenia ja jutro jade po pheromaxa na początek 2ml. a ty co masz na oku jakie fero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi