woda-mineralna Napisano 27 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Witam, od niedawna my kobietki mamy możliwość wyprobować NPA women;] Która z Was się na nie skusiła? Ja cały czas się zastanawiam, to mają być moje pierwsze fero, dlatego chcę zasięgnąć opinii. Jak działa? jak dawkujecie? jakies sytuacje z jego działaniem mile widziane;] Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 27 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Witam Jest juz nowy temat poswiecony NPA Women http://ferum.pl/recenzje-npa-women-t895.html Mam nadzieje ze nie obrazisz sie ze za jakis czas ten temat zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woda-mineralna Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2008 nie, spoko;] nie chce robic zamieszania;] pozdrawiam;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 27 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Bardzo sie ciesze Pozdrawiam cieplo minerałko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonika Napisano 26 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2019 Podany link nie istnieje. Up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonika Napisano 29 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2019 Po 3 dniach stosowania. NPA wywoluje we mnie agresję. C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 3 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2019 Też kiedyś tak miałem. Okazało się, że stosowałem za dużą dawkę. Jedna kropla w moim przypadku to był maks jaki mogłem sobie zaserwować. Po zmniejszeniu dawki od razu się poprawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindi Napisano 23 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2019 Dokładnie tak jest, tez kiedyś tak miałam. NPA zawiera dużo feromonu mocy i zdecydowania, który sprawia, że osoba czuje się bardziej pobudzona i chętna do działania. Łatwiej przewodzić nam grupą i być w centrum uwagi. Jeżeli za dużo zastosujemy to może wywołać to rozdrażnienie czy uczucie poddenerwowania. To mocny produkt, więc najlepsze są małe dawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi