kkkkk0 Napisano 27 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2008 Skoro sa wakacje i jest troszke czasu poswiecic na rozwazania na temat fero , napisze co zdazylo mi sie dzieki fero w zwiazkach i kontaktach z dziewczyna. Mieszkajac na stacji razem z dwoma dziewczynami i kolegami (wzgledem PRZYSTOJNOSC MAJA 8,9/10. ) jaK to dziewczyny mowia.;d bardzo dobrze jest testowac fero na dziewczynach ktore nie znasz. NA poczatku naszej znajomosci przedstwialy sie kontakty typu KOlega -kolezanka. Oczywiscie majac rozne typy fero, stosowalem je ..idac na uczelnie a takze wychodzac do clubow. PO jakims miesiacu zauwazylem iz jedna z kolezanek jak to mowia czuje do mnie miod. (zauwazylem to;d poprostu.) Z dnia na dzien te zachowanie stawalo sie coraz przejrzysciejsze. Wkoncu po pewnym czasie doszlo do zblizenia miedzy nami.;d oczywiscie mysle czemu.....na stancji sa Koledzy wedlug mnie przystojniejsi odemnie i ogolnie..... a ona to wlasnie PRZYTUPALA DO MNIE.;p . Teraz wiedzialem ze to ZAsluga PHX a wszczegolnosci NPA+ BTB , to własnie ta mieszanka zrobila po okresie ok 1,5 miesiaca stostowania na niej niesamnowite wrazenie bo stosowalem to prawie codziennie i jestem tego pewien. Najlepsze jest to ,że jej zachowanie w łóżku mnie zadziwilo . W porownaniu do innych dziewczyn ktore nie mialy stycznosci z fero < ONA "nie bala sie niczego" , naprawide sam bylem zaskoczony. oSOBA KTORA JEST PODATNA NA FERO , CZUJE JE ,TO POD ich WPLYWEM PODCZAS STOSUNKU POPROSTU.......... BRAKUJE SLOW- TAk wlasnie jest u niej...... PYtala sie mnie co ty masz takeigo w sobie ze mnie przyciagneles.....JA oczywiscie wiedzialem co;p TERaZ jestesmy razem....A fero STosuje dalej.;p Pozdrawiam i zachecam do opisywania swoich historii w zwiazkach;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 26 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 niezla historia ;> wiec mowisz ze mialem przysojniejszych od siebie kolegow na ktoreych jednak nie poleciala twoja obecna laska ,to ile bys sobie dal w skali od 1 do 10 jesli chodzi o urode a twoim kolegom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 17 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2009 Dziwnee liczysz wszystko na fero Masz racje kiedys tez sobie wbilem do glowy ze to wszystko przez fero a grubo sie mylilem Dodaja pewnosci siebie a tego nam brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inve Napisano 3 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2009 Pewność siebie? Yhhh, myślę że i tego nie dodają feromony, jak dla mnie są one po to by być zauważonym nawet w największym tłumie, co z tego że jest wielu lepszych, jak spojrzy tylko na ciebie? Korzystając z feromonów masz coś czego inni nie mają, a tego właśnie szuka płeć przeciwna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 28 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2009 Gratulacje Mam nadzieje, ze mnie tez cos takiego spotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi