interstate Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Miło zobaczyć nowy produkt w ofercie MOCNEferomony.pl, tym bardziej, że jest to The Edge z którego działania saszetek byłem bardzo zadowolony. Mam nadzieję, że zapach jest identyczny oraz że ta nowość to tylko zapowiedź kolejnych premier w sklepie. Produktów dostępnych na rynku zagranicznym jest wiele, na pewno systematyczne wzbogacanie oferty sklepu wpłynełoby jedynie na jego korzyść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 to Edge to rozcieńczone NPA czy zapachowe ?? a jak rozcieńczone to jak bardzo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 aaaa ok już doczytałem jaki ma zapach ten Edge ?? Dobrze by było gdyby ktoś się wypowiedział z doświadczonych użytkowników lub ferum jak to dozować?? Ile psiknięć przeciętnie przy założeniu, że używamy tylko tego produktu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 19 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2008 Dla Kobitek jest bezzapachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarenek5 Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Dla facetów o suuuper zapachu- diesel. Wszyscy się mnie pytają czym tak pięknie pachnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 który to diesel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarenek5 Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 nie mam pojęcia. pisze tylko - diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remi Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 W niemczech sa tez w ofercie w wersji bezzapachowej. Pewnie to to samo. Podam linka: Bezzapachowe Dziwne, bo wygladaja inaczej niz na feromony.pl tzn butelka. Reszta feromonow oferowanych tam jest wygladem identyczna. Wie ktos moze czy to nie podrobka? Bo chcialem takze zamowic, ale sie boje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 27 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2008 Ja tez myslałam, że to będzie fero tej formie ale to jest zupełnie nowa forma produktu, zarówno zawartości, jak i design (to "psikacz" i nowej buteleczce, wyprodukowany specjalnie dla Inter Technologie). A to na rysunku, to mniejsza szklana buteleczka z żelową zawartością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhd Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 Czy ktoras z dziewczyn zamowila moze the edge? Jezeli tak, to napiszcie czy to na pewno jest bezzapachowe. Ja osobiscie nie potrafie wytrzymac zapachu the edge z saszetek i wolalabym miec 100% pewnosc ze to nie ma tego samego zapachu co zel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 W saszetce jest zapach waniliowy, a w psikaczu nie ma dodatków zapachowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhd Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 Dzieki Cassi, ale wiesz to z doswiadczenia czy przeczytalas? Bo ja wiem ze tak piszą, ale mi chodzi o kogos kto to mial okazje powachac, zeby nie bylo tak jak z meskim phx, niby bezzapachowy a wiekszosc osob czuje jednak jakis zapach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 Miałam okazję zarówno je powąchać, jak i użyć ich na sobie. A to czy czujesz zapach fero, czy nie, to sprawa osobnicza (uwarunkowanie genetyczne). Ja czuję specyficzny zapach NPA i bezzapachowego The Edge, ale akurat mi on sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 Ja osobiście zastanawiałem się nad zakupem The Edge,ale po dokładnym prześledzeniu i porównaniu NPA i The Edge doszedłem do moim zdaniem najbardziej logicznego zakupu.Mianowicie za kwotą 126 złotych można nabyć NPA 5 ml flakon 5ml zaopatrzony jest w specjalistyczny dozownik umożliwiający dolanie NPA do własnych perfum (maksymalnie 35ml ),a The Edge gdzie mamy 2,5 ml czystego Npa w 25 ml czyli skala 1:10 gdzie przy NPA pisze żeby maksymalnie rozcieńczyć w 35 ml perfum.Oczywiście ja nie mam zamiaru tego robić,tylko kwestia jest taka że przy takich proporcjach i mając swoje dobre zapachowe perfumy można zrobić za tą samą cene 50 ml The Edge własnej produkcji .Pozdrawiam hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 Edge ma taką samą ilośc feromonów jak NPA tylko że bardziej jest rozcieńczone co dla niektórych ułatwia po prostu aplikacje. Można się wtedy psiknąć 2-3 razy na większej powierzchni co rozprowadza równomierniej cała aplikacje. NPA ma większe stężenie więc trzeba go używać "z głową" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 Edge ma taką samą ilośc feromonów jak NPA tylko że bardziej jest rozcieńczone co dla niektórych ułatwia po prostu aplikacje. Można się wtedy psiknąć 2-3 razy na większej powierzchni co rozprowadza równomierniej cała aplikacje. NPA ma większe stężenie więc trzeba go używać "z głową" Bardzo wysoka jakość, wysokie stężenie - 2,5mg feromonów w 25ml flakonie The Edge Bardzo wydajny. Flakon 5ml zawiera ok. 90 kropel czystej substancji aktywnej i wystarcza na wiele tygodni częstego stosowania. NPA Jak dla mnie jest drobna różnica między 2,5 a 5 ml:).Co do samego stosowania NPA to na pewno się zgodzę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 Tam nie ma 5ml czystej substancji tylko 2,4 mg, a reszta to pewnie alkohol Na feromony.pl nie ma podanego stężenia Edge, ale w ofercie przecież mają napisane: "Bardzo wysoka jakość, wysokie stężenie - 2,5mg feromonów w 25ml flakonie..." Natomiast o NPA: "Bardzo wysoka jakość, ekstremalne stężenie feromonów w wysokości 0,048% (0.48mg/ml)..." Ponieważ NPA zawiera 0,48 mg/ml czystych feromonów: jest tu 5 ml czyli 5*0,48=2,4 mg ( tyle czystych feromonów zawiera) Edge też tyle zawiera (2,5mg) ale w 25 ml zobacz sobie poza tym strony: http://pherolibrary.com/pheromone-guide/products/mens/the-edge.htm http://www.lovesolutionsstore.com/shoppingcart/products/Edge-Men's-Pheromone-Product.html http://www.love-scent.com/product_info.php/c/mens-pheromones/p/edge-essentials-for-men/cPath/6/products_id/6 Tylko, że za granicą mają buteleczki o 1ml mniejsze więc u nich jest 2,4mg a tutaj 2,5mg ale stężenie to samo. Wychodzi więc, że stężenie The Edge to około 0,01%. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 2 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2008 mam takie pytanko do użytkowników Edge: tak z ciekawości bo mam je zamiar kupić teraz; są to perfumowane feromony - jak długo się zapach utrzymuje? czy nie wywietrza się dość szybko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz.przestasz Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 Proszę Pana musi zapach trzyma się ok.4 h in minus. Najdłużej trzyma na ubraniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fero23 Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 Zakupiłem The Edge i stosując je np. o 9:00 zapach się utrzymuję w granicach 21:00 - 22:00. Jestem ciekaw jak długo się utrzyma latem. A Wam ile się utrzymuje The Edge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyko Napisano 17 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 Hej, ja mam The Edge Woman (bezzapachowe podobno..) i dla mnie to smierdzi niesamowicie caly dzien to czulam na sobie (psiknelam sie 2 razy), ale jak pytalam kolegi, czy cos czuje to stwierdzil, ze nie... moze za daleko siedzial, zeby poczuc, a moze rzeczywiscie rozne osoby roznie to odczuwaja.. dla mnie zapach the edge przypomina zapach potu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi