aleks120 Napisano 20 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2009 Jestem w zwiazku ale od jakiegos czasu zauwazyłem,ze moja dziewczyna nie okazuje mi tyle zainteresownia co wczesniej. to nie jest znudzenie,mieszkamy razem i troszke ja znam. mam do Was takie pytanie: które feromony poprawia relacje miedzy nami,sprawia ze bede dla m=niej pociagajacy jak dawniej?? Czytałem cos o Edge,ale nie wiem czy to dobry wybór.. I gdzie kupic cos co naprawde jest sprawdzone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludwik11 Napisano 21 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2009 Naprawde skuteczne feromony ma sklep http://www.feromony.pl/ sam planuje u nich kupic. W Twojej sytuacji moze ten bedzie dobry http://www.feromony.pl/NPA bezwonny,ale podobno bardzo efektywny. Polecono mi go w innym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interstate Napisano 21 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2009 W Twojej sytuacji moze ten bedzie dobry http://www.feromony.pl/NPA bezwonny,ale podobno bardzo efektywny. Bezwonny to określenie bardzo mylące w stosunku do tego produktu. Nie ma on własnej nuty zapachowej, ale pachnie (a właściwie śmierdzi) androstenonem. Nadaje się więc do stosowania tylko z własnymi perfumami. -- interstate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 22 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2009 NPA? - jest jak najbardziej wonny ojjj jak najbardziej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleks120 Napisano 20 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2009 Co w takim razie proponujecie?? NPA czy jakis inny feromon?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 21 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2009 kup npa/edge lub pheromax. po npa ty sam bedziesz sie inaczej zachowywal, a po pheromax ona bedzie bardziej zainteresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaszowaty Napisano 21 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2009 The edge nie polecam. W moim przypadku efektow bylo brak lub byly ujemne. NIe wiem czemu ale NPA dziala na mnie o niebo lepiej a to jest niby to samo. I wiem ze nie jestem w moich odczuciach odosobniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 5 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2009 npa bardziej dziala na moja osobe niz na innych i to jest najlepsze w tym produkcie najlepsze feromony dla osob niesmialych fakt the edge to jest to samo co npa wydaje mi sie ze nie dziala tak dlatego ze jest rozcienczone ja kiedys rozcienczylem 1 ml npa z perfumami i nie mialem takiego kopa pewnosci siebie co po czystym npa wogole jakies dzialanie bylo troche slabsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleks120 Napisano 13 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2009 Dobra,to wezme w takim razie http://www.feromony.pl/Pheromax oby był skuteczny jak piszecie. chodzi w koncu o to zeby to ONE zaczeły si emna troche bardziej interesowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert20 Napisano 16 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2009 Osobiscie uwazam ze to dobry wybor.Pheromax działą na kobiety. Dobrze ze nie kupiłes na allegro tylko na feromony.pl bo mógłbys sie naciąć na podróbe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludwik11 Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Wg mnie bardzo dobrym wyborem bedzie NPA od niedawna uzywam i juz pomału widze efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 A ja bym polecił The EDGE ma niesamowity męski zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endi Napisano 27 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Dawno tu nie zaglądałem, ja bym polecił próbkę pheromaxu. Czasami kiedy czytam wypowiedzi innych użytkowników to jestem zaskoczony, że nie widzą efektów, albo nie na każdego działa. Co oznacza, że jestem szczęściarzem. Wracając do tematu, polecam próbkę, dostawa bardzo szybko, a jeśli się zdecydujesz to bardzo ostrożnie z otwieraniem fiolki, jak się polejesz to po Tobie. Polecam pół kropli, przyłóż do nadgarstka mocno dociśnij i przechyl. Rozetrzeć po szyi i nadgarstkach i gotowe. Do przykrycia polecam Hugo Boss Selection, kup próbkę to na bardzo długo starcza koszt tak 50 zł za oba produkty. Czy zadziała sam zobaczysz, błysk w oczach, ciągła rozmowa, zawieszanie spojrzenia, ja szczerze mówiąc nie za bardzo wierzyłem, a jednak w moim przypadku świetnie działa. Podstawa to nie liczyć na efekty od razu tylko po czasie, wciągnąć w rozmowę, po 10 minutach oceń czy zaszły zmiany w rozmówcy. Jeżeli nie dasz się namówić to tak czy inaczej Polecam innym ten zestaw i taką dawką jakieś 50 zł w sumie a warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 27 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Czy ja wiem Endi, ja kupiłem butelkę i momo iż nie widzę rewelacji to jest ok, bo działanie z innymi fero jest zabójcze i wtedy jak najbardziej widać wkład PHX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endi Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Tutaj pojawia się po prostu sprawa krycia feromonów, ja polecam właśnie Hugo Boss Selection ponieważ uważam, że świetnie kryje, nigdy nikt mi nie powiedział, że coś nie tak z zapachem i trzyma długa. Każdy musi sobie dopasować jakiś zapach. Skuteczność Pheromaxu w bardzo dużej mierze zależy od zapachu jakim jest przykryty i od tego zależy bardzo jego działanie. Wydaje mi się, że część osób to trochę bagatelizuje i dla tego nie widzi efektów. Tylko oryginalne perfumy i nosić fiolkę w kieszeni to podstawa, żeby w razie czego poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 A ja mam właśnie zapach hugo boss - selection z FM i komu nie dam powąchać to chwali Brat mi go nawet podkrada ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MkKim22 Napisano 5 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2010 Jestem w zwiazku ale od jakiegos czasu zauwazyłem,ze moja dziewczyna nie okazuje mi tyle zainteresownia co wczesniej. to nie jest znudzenie,mieszkamy razem i troszke ja znam. mam do Was takie pytanie:które feromony poprawia relacje miedzy nami,sprawia ze bede dla m=niej pociagajacy jak dawniej?? Czytałem cos o Edge,ale nie wiem czy to dobry wybór.. I gdzie kupic cos co naprawde jest sprawdzone?? a ja oprócz feromonów proponuję abyś przede wszystkim coś w waszym życiu zmienił. Przyjdź dzisiaj do niej z kwiatkiem (bez okazji oczywiście) w celu podziękowania za jej za obecność to TY pewnego wieczoru zrób kolację, albo śniadanie (wspólne jeśli jest taka możliwość a jeśli się mijacie, to zrób jej kanapki do pracy) zaproś ją gdzieś albo po protu idźcie na spacer. było by miło gdybyś zabrał ją w miejsce gdzie np. poznaliście się, wydarzyło się coś szczególnego;) Zobaczysz jak będzie jej miło, nie odczujesz jakiegokolwiek braku zainteresowania. Zapewniam Cię... będzie chciała Ci się odwdzięczyć;) Pytanie tylko jak bardzo jest kreatywna;)hehe pomysłów jest nieskończona ilość...ale sam wiesz co najbardziej ją ucieszy. życzę powodzenia!!! mam nadzieję,że opiszesz nam jak się losy dalej potoczyły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi