Pirron Napisano 22 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2009 Witam wszystkich Zakładam nowy temat poświęcony specyfikowi, który co prawda nie zawiera feromonów, ale ma działać w podobnym kierunku. Liquid Trust zawiera oksytocynę, która jest określana jako "hormon zaufania". LQ ma sprawiać, że będziemy wzbudzali zaufanie w naszych rozmówcach. LQ jest chyba niedostępne w Polsce, ale ktoś na forum juz je nabył na love-scent i testował. Zwracam się zatem zapytaniem o odpowiednią dawkę, gdyż do mojego LQ otrzymałem tylko ogólne porady dotyczące stosowania feromonów (żeby nie przedawkować, żeby łączyć z perfumami, etc.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faisca777 Napisano 25 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2009 Temat Liquid Trust od jakiegoś czasu przewija się przez to forum, a im więcej czytam o tym specyfiku, tym bardziej jestem nakręcony. Chciałbym zapytać tych, co już go kupili: Ile was to kosztowało w przeliczeniu na złote? Ja wiem, że LT kosztuje 30$ za granicą, chyba w USA, natomiast LTenhanced 80$; lecz mnie interesuje koszt w przeliczeniu na złote razem z kosztami przesyłki, przynajmniej w przybliżeniu. Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAc Napisano 25 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2009 35, 65$ razem z przesyłką do Polski. I działa fajnie polecam pare moich wynurzeń na ten temat http://ferum.pl/post10197.html#10197 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirron Napisano 25 Maj 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2009 Mi kartę obciążyło na 121 PLN, czyli rozliczyło mi transakcję po kursie 3,3 PLN/USD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rastuch Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 zamowilem LT w sklepie w U.K troche poczytalem w necie jak dziala:) jesli 50% tego co piszą to prawda bedzie BAAAAAArdzo ciekawie:) Rasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 Jak już dojdzie i przetestujecie to napiszcie czy gra warta świeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus1410 Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 szkoda ze na polski rynek nikt tego nie dystrybuje.. to moze byc dobry produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 Warto podsunąć ten pomysł ekipie feromony.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miketg84 Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 Ja miałem zamiar kupić LT ale zdecydowałem sie na K2 . Wielu amerykanów używa LT tylko na specjalne okazje ponieważ do codziennego użytku jest za droga . Trwałośc wynosi 8m-cy no i trzeba użyć kilku psiknięć dlatego , że oxytocyna ulega szybko rozpadowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rastuch Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2009 ...więc dotarl do mnie dzis zamówiony w poniedzialek Liquid trust i alter ego jestem w szoku zamowilem w love scent inc w niedziele w nocy kilka wynalazków a dzis grzecznie kurier fedexu byl u mnie o 12:00 . Liquid trust - po otwarciu czuć alkohol. Po zaaplikowaniu wg forum Love scent czterech dawek unosi sie zapach cos a'la delikatne npa + alkohol. Po okolo 2 minutach nic nie czuć - testy ....jutro. Alter Ego - naprawde zaj***sty zapach . Chikara przy tym wysiada. Konsystencja oleista stosuje sie okolo 2-3 kropel dołączonym zaklarpaczem. Użyłem:- koleżanka pyta sie co tak fajnie pachnie. - dalsze testy na tygodniu... Także szlak z love-scent.com przetarty. Możecie smiało kupowac chyba że feromony.pl wprowadzą te specyfiki do PL. Bardzo oplaca sie Group Buy zawsze to duże oszczędności. Koszt Liquid Trust w USA 29,99 USD w UK 39 GB Fedex nie naliczył żadnego cła ! Paczka przyszła jako Xmas Sample ))) rast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bella Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 a ja mam 2 pytanka 1. do ferum: czy przewidujecie wprowadzenie liquid trust do oferty feromony.pl?? (jestem przekonana, że cieszyłby się szaloną popularnością, więc chyba z zyskiem dla was ) 2. czy ktoś z forumowiczów orientuje się może w jaki sposób można złożyć zamówienie na love-scent nie posiadając konta?? (ich wyjaśnienie nie było do końca dla mnie zrozumiałe...) z góry dziękuję za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi