fala0 Napisano 19 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Eh! filozofowie! Feromony wam nie pomoga jak nie zaczniecie dzialac jak prawdziwi faceci.! Kobieta az plonie wewnetrznie ,jak poczyje feromony.Nalezy byc delikatnym i zdecydowanym.Niech wie ze ja pragniecie.Najlepiej zaczac i opisywac jej swoje uczucia ,Jak was ONA podnieca i co czujecie gdy ja widzicie TALKAC PIEKNA I POWABNA!.Opisywac to obrazowo aby zobaczyla oczami wyobrazni jak wam ku*as twardnieje gdy ja widzi itp .Kupi to na pewno! tylko nie badzcie wulgarni.Delikatnosc!, ale zdecydowanie ! to podstawa.Jak dotknales kolana to jedz ta reka do ci*ki ale powolutku, tak by czula kierunek ruchu i podniecala sie wizja ze za chwile jej lech**czka stanie deba.Tak odsunie reke to zaczac calowac usta ,szyje i ponownie reka szukac ci*ki.Tylko zdecydowanie.Rozpalic ja fizycznie! Feromony tylko zaostzraja jej zmysly nakierowane na was! Dalej to juz nalezy byc facetem ! z jajami. Co do zagajajacego post to bracie nie masz racji.To doskonaly moment aby uzyc feromonow i zaczac ja galskac i pobudzac fizycznie ,Jak sie rozpali seksualnie to bedzie ci gadac o tamtym ,ale pojdzie do lozka wlasnie z toba i to ty bedziesz zzbieral smietanke a nie tamten frajer.! Dzailac ! dzialac ! feromony za was tego nie zrobia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 20 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2009 Fajna ksiazka jest "Seksualny klucz do kobiecych emocji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hirooo Napisano 20 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2009 Fajna ksiazka jest "Seksualny klucz do kobiecych emocji" masz może link do chyba każdy wie o co mi chodzi nie prawić kazań o moralności ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meninblack19 Napisano 20 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2009 Jak mi wiadomo o link raczej będzie trudno bo dośc szybko są zgrabnie usuwane;) Radziłbym się zgłosić do kogoś kto ma tę lektórkę Bo jest warta prejrzenia/przeczytania pozwala na zmiane frontu do ofensywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 21 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2009 Oto darmowy fragment: Seksualny klucz do kobiecych emocji Zakupic mozna tutaj: http://zlotemysli.pl/showbook,1/publication/show/6295/Seksualny-klucz-do-kobiecych-emocji.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TITO2 Napisano 6 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2009 Witam , a poco płacić pieniądze za taką lekturę , jak można w internecie za darmo ściągnąć , między innymi z tej stronki http://torrenty.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 6 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2009 Po pierwsze to taką a po drugie to piractwo, za które grozi wysoka grzywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi