KRISTOFF Napisano 12 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2009 JAKIE FEROMONY POPRAWIA STOSUNKI MIEDZYLUDZKIE PRZEDE WSZYSTKIM W BIZNES KONTAKTACH Z POWAZNYMI I INTELIGENTNYMI LUDZMI UZYWALEM PHEROMAXA NPA I CHIKARE PERCEPTION THE EDGE SCEN OF EROS I UWAZAM ZE NPA I PHEROMAX SA ZDECYDOWANIE ZA SILNE LUDZIE SIE BOJA NIE WIADOMO DLACZEGO NAJBARDZIEJ PASOWALA CHIKARA ALE TEZ MIALEM WRAZENIE ZE CO NIEKTURZY BYLI W SUPER STANIE A CO NIEKTORZY BYLI JAK BY PODDENERWOWANI NIE PATRZYLI W OCZY A JA POTRZEBUJE FEROMONOW KTORE BEDE ROZLUZNIAC MOICH KLIENTOW GOSCI BO PRZECIEZ O TO CHODZI ZEBY MOJ KLIENT CZUL SIE SWOBODNIE A NIE ZDENERWOWANY TO KLUCZ TO TRANZAKCJI . CZY KTOS UZYWAL LIQUID TRUST ? JAK TO DZIALA I CZY DZIALA CZY FEROMONY WYOSTRZAJA ZMYSLY ?/JESLI TAK CZY MOZESZ OPISAC PO CZYM POZNAC CZY KTOS UZYWA FEROMONOW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 12 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2009 Prosze pisac normalnie bo w internecie PISANIE DUZYMI LITERAMI jest uwazane za krzyk a pozatym koszmarnie sie czyta. http://pheromony.blogspot.com/2009/07/porownanie-feromonow.html "Najlepsze na co dzień i do pracy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interstate Napisano 13 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2009 Z własnego doświadczenia mogę potwierdzić Twoje słowa (że androstenon nie nadaje się na spotkania o charakterze biznesowym) i polecić ci Scent of Eros (które stosowałeś), zawierające duża dawkę androstenolu, PLUS ekstra czysty androsteron (lub A314 jeżeli wolisz gotowe produkty). Takie połączenie w moim wypadku procentuje widocznym wzrostem respektu ze strony męskiej części współpracowników oraz zwykłej uprzejmości ze strony i damskiej i męskiej. Dodaje profesjonalizmu, otwiera na rozmowę i bliższy kontakt (z częścią żeńską oczywiście:). Możesz wypróbować jeszcze androstadienon który potrafi czynić cuda z kobietami, choć podobno po jakimś czasie zmienia się on na skórze w androstenon. Jednak dzięki androsteronowi stłumisz agresywność tego feromonu. -- interstate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derek Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 Działają ! Wiem to po sobie ! Jakiś czas temu zacząłem interesować się szeroko rozumianymi technikami manipulacji . Spróbowałem tak więc działania feromonów i zauważyłem,że wywieram dzięki nim bardzo duży wpływ na inne osoby. Obecnie używam Pheromax i są to obecnie najbardziej skuteczne feromony z jakimi miałem kiedykolwiek do czynienia. Tak więc moim zdaniem warto ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slodka_37 Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Pisanie dużymi literami jest nieuprzejme. Ale skoro mówicie, że działają, to może spróbuję. Tylko ciekawe, czy będzie tak samo działać jak w przypadku facetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi