Ania20 Napisano 3 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2010 Hej, szukam kogoś kompetentnego Dostałam wczoraj NPA, dzisiaj postanowiłam wypróbować i nie zauważyłam żadnej zmiany. Ani u siebie ani u innych. Myślicie, że jedna kropla na pierwszy raz to za mało? Nałożyłam trochę pod nos i trochę za uszami, a potem perfumy na szyję. Ale czułam tylko zapach perfum, żadnego pobudzenia, smrodu, alkoholu... nic. A może za słabo wtarłam? Aha i jestem raczej spokojna i kiedyś byłam bardzo nieśmiała (ale udało mi się tego pozbyć), czy to może znaczyć, że mój organizm wytwarza mniej własnych feromonów i potrzebuję większej dawki? Jak ktoś miałby jakiś pomysł to proszę o pomoc, bo nie wiem czy używać więcej, czy tyle samo i czekać, a boję się żeby nie przesadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Napisano 3 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2010 Witaj! Nie wiem, jak to jest z damskimi NPA, ale jak ja stosowałem męskie feromony to 1 kropla była znaczną przesadą. Spróbuj użyć mniej. Czasami malutka aplikacja działa znacznie lepiej. Możliwe, że jesteś jedną z osób które nie czują zapachu feromonów. Testuj, testuj i jeszcze raz testuj, w końcu trafisz na swoją odpowiednią dawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania20 Napisano 3 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2010 No może masz rację... Ale myślałam, że za duża dawka npa wywołuje agresję i negatywne emocje u innych, a nie ich brak a ja specjalnie się rozglądałam jakie są reakcje, stawałam w tłumie ludzi, w kolejce się przysuwałam do innych, żeby zbadać sytuację i efekty, ale właśnie nic nie zauważyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruk Napisano 3 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2010 A może działało ale tego nie widziałaś? Nie chcę po raz kolejny tego pisać. Poczytaj moje posty, zwłaszcza te dłuższe: http://ferum.pl/search.php?search_author=Kruk tam znajdziesz dużo odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 W skrócie: zapomnij o tym, że fero masz na sobie, jak rozglądasz się non stop za efektami to zachowujesz się nienaturalnie i sztucznie, niektóre fakty pomijasz. Jak zapomnisz o feromonach to będziesz się dziwiła, dlaczego wszystko się zaczyna zmieniać Ja kiedy miałem taką dosyć ostrą i wyjątkową sytuację nie pamiętałem o tym, że użyłem rano feromonów. To dlatego, że już dzień wcześniej spakowałem swoją mieszankę fero a rano użyłem samego NPA, które zostawiałem w domu. Po kilku godzinach wyleciało mi całkowicie z głowy, że mam na sobie fero. Wtedy najlepiej zadziałało, byłem wtedy a w autobusie i już gdzieś to kiedyś opisywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi