SsX Napisano 11 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2010 ja uzywam NPA ale jakios dziwnie na mnie dziala... 1 raz gdy uzylem przechylilem buteleczke przutykajac palcem tak jak preferowali zeby to robic 1 raz nie odczulemzadnych efektow na sobie lecz rozmowy z innymi sie kleily dobrze sami zagadywali itp... po kilku razach sprawdzilem wieksza dawke 2 przechylenia buteleczki efekty duzo lepsze ale tylko na mnie czulem sie swobodniej, kontrolowalem kazda sytuacje... lecz inne osoby nie reagowaly juz tak jak przy slabszej dawce... tzn. tak jakbym nie mial fero na sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 Gdzie posmarowałeś się nim? Następnym razem spróbuj pod nos, na moją własną osobę fero działa mocniej jak wypiję. Tak jakby alkohol potęgował działanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beton23 Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 ja uzywam NPA ale jakios dziwnie na mnie dziala...1 raz gdy uzylem przechylilem buteleczke przutykajac palcem tak jak preferowali zeby to robic 1 raz nie odczulemzadnych efektow na sobie lecz rozmowy z innymi sie kleily dobrze sami zagadywali itp... po kilku razach sprawdzilem wieksza dawke 2 przechylenia buteleczki efekty duzo lepsze ale tylko na mnie czulem sie swobodniej, kontrolowalem kazda sytuacje... lecz inne osoby nie reagowaly juz tak jak przy slabszej dawce... tzn. tak jakbym nie mial fero na sobie... Mam pytanie na jak dlugo przechylasz buteleczke? i jak przytykasz palcem to czy przyciskasz go tak do dozownika ze nic nie wyleci bokiem? tzn szczelnie? Ja zauwazyłem ze czym dłuzej trzymasz przechyloną buteleczke tym wiecej fero skropnie na paledc i sam juz nie wiem jakiej dawki uzywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miketg84 Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 ja przed użyciem NPA zawsze wstrząsam 2x buteleczką przykładam palec do dozownika przechylam i zaraz nakładam pod nos lub na włosy zwłaszcza teraz gdy jest zima pod nos nie opłaca się . Dłuższe przetrzymywanie palcem nie ma sensu dlatego , że większa ilość fero wylatuje na palec a NPA to mocne fero bo zawiera wiecej Androstenonu i ma większe stężenie no i strasznie śmierdzi Jak nakładam NPA to nie wiem dlaczego ale przez 3 minuty chce mi sie śmiać i mam uśmiech na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miketg84 Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 a i jeszcze jedno zauważyłem , że NPA działa na młode laski . Gdy używałem samego PHX to miałem 4 sytuacje ,że tylko kobiety 30 -40 na mnie były zapatrzone jak w posąg ale to nie jest regułą dlatego ja wole mixy bo zawsze oba produkty mogą się wspomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SsX Napisano 12 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 ^.- nom ja npa z phx mixuje jak narazie ;] a jezeli chodzi o dozowanie npa to zatykam cały dozownik paluchem przechylamna pol sekundy i daje to za uszy ;p potem jak juz fero za uszami palcem zcieram po dozowniku dookola i daje pod nos tak mniej wiecej tego teraz uzywam i powiem wam ze npa jest jak narazie dla mnie najlepszym fero bo po nim zauwazylem znaczace zmiany phx jecsze nie p[rzynioslo zauwazalnych efektow ;p jak do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farjestad Napisano 13 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2010 Jak nakładam NPA to nie wiem dlaczego ale przez 3 minuty chce mi sie śmiać i mam uśmiech na twarzy nie tylko ty ja tez mam efekt "hihoczącej nie wiadomo z czego blondynki" no ale trwa to dłuzej u mnie i odpala sie niewiadomo kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messt Napisano 13 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2010 Jak nakładam NPA to nie wiem dlaczego ale przez 3 minuty chce mi sie śmiać i mam uśmiech na twarzy nie tylko ty ja tez mam efekt "hihoczącej nie wiadomo z czego blondynki" no ale trwa to dłuzej u mnie i odpala sie niewiadomo kiedy. U mnie dziala po okolo 10-20 minutach i utrzymuje sie przez okolo godzine az o tym nie zapomne. Swietne rozwiazanie jak czlowiek jest ostro spiety przed jakims spotkaniem, rozmowa o prace czy cus bo doskonale przynajmniej w moim przypadku odpreza hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Na mnie npa działa nawet fajnie,staję się po nim pewniejszy siebie i bardziej wesoły, również zauważyłem że więcej kobiet się na mnie patrzy ale jednak wole phx gdyż po nim zauważam dużo lepsze efekty niż w przypadku npa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi