gea Napisano 26 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2010 Witajcie jestem tu nowy na tym forum a raczej zalogowałem się tutaj dlatego gdyż nie umiem się zdecydować które feromony wypróbować i które będą najlepsze. Jestem młodym miłym człowiekiem który od życia oczekuje momentami chyba zbyt wiele. Po przeczytaniu opisów feromonów na stronce www zrobił mi się mały mętlik w głowie i sam nie wiem na które się skusić zainteresowały mnie bardzo Chikara, BTB, Pheromax oraz K2 od feromonów oczekuje tego żeby pomagały mi w relacjach damsko męskich rozluźniały i tworzyły miła niesamowitą atmosferę poprawiały kontakt oraz tez sprawiały żeby między mną a dziewczyną był bliższy i i otwarty kontakt w strefie "intymnej" gdyż jestem nieco nieśmiały i tak się zastanawiam które wybrać Chikara, BTB, Pheromax czy K2 ? osobiście myślę o K2 lub Chakira a jakie są wasze sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 26 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2010 Skoro nieśmiały to ja bym się zastanawiał pomiędzy NPA a BTB. Chikary nie używałem, więc nie wiem. K2 też, ale to raczej dla podkręcenia sytuacji intymnych niż jako samodzielne fero. Chyba, że chcesz kupić kilka fero do miksów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 27 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2010 Zgadzam sie jezeli chodzi o nieśmialość to: 1. NPA 2. BTb o łóżko: i BTB i PHx i K2. pozdrawiam;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Ojj ja smialy z natury tez nie jestem i ja preferuje najbardziej btb i chiare,po NPA przy dawce dzialajacej na otoczenie mimo ze jest znikoma "spinam" sie co do rozmów. . Oczywiscie czuje sei pewniej ale tak do rozmowy,, tak jak byc czul Androstenon od innej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruk Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Valery - w końcu ktoś na kogo NPA działa podobnie jak na mnie Ja tak mam gdy go użyję za dużo lub gdy jestem zmęczony/osłabiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 No proszę a mi to jak najbardziej odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 17 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2010 A ja myślę kupić K2 do miksów i mam do was pytanie z jakimi feromonami dobrze jest łączyć K2 i w jakich dawkach? I jeszcze jedno pytanie,a mianowicie czy można dolać K2 do miksa NPA + PHX którego zrobiłem w proporcji 1:1 i przykrywać tego miksa Chikarą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruk Napisano 17 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2010 K2 to ja kupię jak już jakąś laskę na dłużej wyhaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi