Sushigoround Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 1 test Rano.. ósma rano.. Zaspana cholernie przed szkołą , o mały włos bym zapomniała. Jak otwierałam tą próbke.. mamma mia, to sztuka by jej nie wylać.. maleństwo. Tym patyczkiem strasznie słabo sie nabiera.. mialam wrażenie ze w ogle się nic nie nanosi na skóre.. ale stwierdziłam że nie bede ładować więcej na siłe bo jeszcze przesadzę. więc po `4 patyczki` . no dobra, na szyje na jedną strone dałam `2 patyczki` ;> Aha. i po nałożeniu jakoś specialnie mnie nie ożywiło ani nie kopneła dawka energii niestety.. W autobusie myslałam że skisne.. ciągle czułam zapach phx.. Oo Hm no więc test wyszedł nawet pozytywnie Kolega dzisiaj strasznie mnie zaczepiał. jak nigdy był miły oraz nieznośny;D Tak jakoś go przyciągało do mnie dzisiaj. a w sumie nigdy tak nie jest za bardzo a tutaj mała odmiana. A poza tym? Ludzi dzisiaj zarażałam uśmiechem. No i w sumie tyle. testuje dalej bo dzień szybko sie skończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 11 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2010 no nawet nawet efekty ,czekamy na dalsze Twoje spostrzezenia działania FERO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 15 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2010 no właśnie? i jak dalej? historia tak pięknie zaczęta powinna mieć dalszy, równie piękny, ciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farjestad Napisano 15 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2010 no właśnie? i jak dalej? historia tak pięknie zaczęta powinna mieć dalszy, równie piękny, ciąg Swiete słowa wypowiedział kiedyś premier Leszek Miler "Prawdziwego mężczyzne poznaje sie po tym jak kończy a nie jak zaczyna " . chociaz akurat tutaj post kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 15 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2010 No i raczej skończył marnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 15 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2010 No i raczej skończył marnie.. nie sądź zbyt pochopnie! to jeszcze chłop w kwiecie wieku. Kto wie? Może odkryje boską mieszankę phx + BTB i uwiedzie polski elektorat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sushigoround Napisano 9 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2011 no właśnie? i jak dalej? historia tak pięknie zaczęta powinna mieć dalszy, równie piękny, ciąg łaaa, przypomniałam sobie o tym forum bry, po tak długim czasie! łaa, przypomniałam sobie też, że w szafce mam jeszcze trochę owegoż specyfiku. Jutro mam egzamin.. szkoda, że nie ustny egzamin.. bo by można ładnie to sprawdzić. Generalnie w taki upał chyba średnio je nakładać. (?) O niee, w zapchanym śmierdzącym warszawskim tramwaju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 9 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2011 oj, a co to? tylko jeden test przez 3 miesiące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sushigoround Napisano 10 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2011 ekhm . w 2010tym napisałam tu pierwszy post... Teraz nie jestem w stanie dokładnie przywołać co się działo przy następnych testach ale widocznie nic szczególnego jeśli tutaj o tym nie napisałam.. hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 10 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2011 Fakt...rok i 3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi