Kruk Napisano 24 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Sklep feromony.pl wprowadza do swojego asortymentu akcesoria feromonowe - są to podręczny atomizer, lejek laboratoryjny i kroplomierz skalowany. Co sądzicie? Jak dla mnie dobre dla eksperymentatorów ale ja wiem czy takie niezbędne... wyjątkiem jest może atomizer, który wygląda bardzo zgrabnie. Jest jednak jedna rzecz która całkiem go dla mnie przekreśla - mianowicie gigantyczny napis feromony.pl na boku Jedyny powód dla którego kupiłbym tę zabawkę to w celu zachowania dyskrecji podczas aplikacji gdzieś na mieście... a tymczasem gdzie tam dyskrecja jak z kilometra widać że to feromony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilko Napisano 24 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Kiedy będą dostępne te akcesoria ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farjestad Napisano 24 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2010 hehe racja kruk ;p w opisie jest napisane "posiada dyskretne logo" a tymczasem napis feromony.pl jak uj wielki, no chyba ze tylko na zdjeciu zeby inna firma nie wrzuciła foty czy cus. po dokonaniu obliczen +/- wychodzi ze "wielkosc psyka" jest ta sama co z atomizera phx, natomiast co do lejka i tego kropelkomierza to moim zdaniem lepiej sprawdza sie zwykła szczykawka z igłą, i fioleczka na próbke perfum z patyczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 24 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2010 A ja sobie zamówiłem atomizer Przyda się na "kieszonkowe" przenoszenie perfum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 24 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Chciałbym sie spytac o koszt przesylki tych akcesoriów /... Czy wiecie ile on wynosi? pozdrawiam;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messt Napisano 24 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Chciałbym sie spytac o koszt przesylki tych akcesoriów /... Czy wiecie ile on wynosi? pozdrawiam;p Tez sie nad tym zastanawialem bo jezeli tyle co normalnie to np za atomizer wychodzi okolo 15 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilko Napisano 24 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Koszty za przesyłke wynoszą : - kurier 16 zł - poczta 10 zł + 3 zł jeśli paczka jest za pobraniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niepowtarzalna Napisano 24 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2010 A ja sobie zamówiłam wszystkie 3 akcesoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 2 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2010 Ja też zamówiłem wszystkie 3 te akcesoria, a z tego co pisze w opisie tego atomizera to wygląda że przez 1 psik wylatuje mniejsza ilość niż w przypadku atomizera phx, dowodem na to jest aplikowana doza substancji która w przypadku atomizera wynosi 52mcl a przy phx 125mcl., czyli jest spora różnica,a to bardzo ułatwi stosowanie phx tym którzy potrzebują małej czy nawet minimalnej dawki. Poczytajcie opis atomizera i Phx i zobaczycie różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi