muminek Napisano 16 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2010 Witam! Zakupiłem właśnie opakowanie PHX z oksytocyną wraz z atomizerem w 'długopisie' Naczytałem się sporo na forum o konieczności nauczenia się odpowiedniego dawkowania PHX. Chciałbym się jednak upewnić i zaciągnąć opinii bardziej doświadczonych. Co sądzicie o moim planie: Zamierzam stosować PHX wyłącznie za pomocą wspomnianego atomizera, ze względu na mniejsze ilości aplikowanych na skórę feromonów (2.4x mniej jak zapewnia stronka). Przez pierwszy tydzień 1 aplikacja atomizerem + uważna obserwacja efektów (praca, sklepy, kluby). W przypadku braku lub niedostatecznych efektów w drugim tygodniu 2 psiknięcia atomizerem i obserwacja, potem (jak będzie trzeba) 3 aplikacje i znów obserwacja reakcji... dodam, że nie zamierzam być bierny tylko sam wychodzić z inicjatywą i zagadywać, nawiązywać bliższe kontakty itp. Niegłupie? A może jednak zalecacie inne dawkowanie? Reszta pytań później OK widzę, że zero reakcji To może inaczej: sytuacja jest podbramkowa - za dwa tygodnie czeka mnie megaważne spotkanie z dziewczyną i chciałbym dobrze wypaść! Konkretnie chodzi o moją byłą, dla której chyba przestałem być atrakcyjny... Mam trochę mało czasu na testowanie. Nie chcę iść na łatwiznę - będę próbował i obserwował, ale może jednak znajdzie się ktoś kto coś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 19 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2010 Dawkę się dobiera samemu i nic tu po nas. Do tego spotkania masz na to czas, więc aplikuj fero i do dzieła Zmywaj przed kolejnym użyciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muminek Napisano 19 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2010 No niby racja, przeczytałem sporo informacji na forum, wiem że trzeba cierpliwości i czujnych obserwacji... Ciekawi mnie jednak kilka rzeczy, np. reakcje stosujących fero. Słyszę tu o przypływie energii, większym "apetycie na życie" i nowe wyzwania itp. Czy mam rozumieć, że powinienem brać pod uwagę nie tylko reakcje innych ale (a być może przede wszystkim) swoją? Tzn. im będę się lepiej i pewniej czuł tym bliżej odpowiedniej dawki? A może nie ma tu żadnego związku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 Nie ma za bardzo związku. Szybko rośnie tolerancja i żeby się fajnie poczuć potrzebował będziesz co raz więcej... aż przedawkujesz, będziesz musiał stosować mniej i przestaniesz czuć tak wyraźne efekty jak dotychczas. Między innymi dlatego najlepiej robić przerwy i dobierając dawkę sugerować się otoczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muminek Napisano 22 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2010 OK rozumiem, piszesz o rosnącej tolerancji na działanie PHX na stosującego, że z czasem potrzeba coraz więcej by się poczuć fajnie... no właśnie - poczuć fajnie! Czyli jednak powinien być jakiś efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 22 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2010 Tak, te efekty na początku są najlepsze, ale nie każdy je odczuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farjestad Napisano 22 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2010 jak chcesz sie poczuc fajnie to zalatw sobie tramal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muminek Napisano 26 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2010 A gdzie napisałem, że chcę się poczuć fajnie? Przeczytałem na forum o reakcjach niektórych użytkowników PHX to byłem po prostu ciekaw czy to tak powinno działać, poza tym "poczuć się fajnie" to cytat z Traq'a Mam jeszcze pytanie. Otóż w "WIELKIM FAQ FEROMONÓW" jest napisane: Osoby wyciszone, wycofane wytwarzać mogą znacznie mniej feromonów własnych, niż agresywni dominujący mężczyźni. Dla jednej osoby 4 krople NPA mogą być idealnym rozwiązaniem, natomiast dla innej, pół kropli przyniesie reakcje negatywne Czy reguła ta ma zastosowanie również w przypadku PHX? No cóż, agresywnym dominującym samcem to ja nie jestem , może spróbować z dużymi dawkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 Ta reguła ma zastosowanie w przypadku każdych feromonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muminek Napisano 9 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 A jest jakaś górna granica, jeśli chodzi o dawkowanie PHX? W instrukcji jest napisane, że skuteczna jest jedna mała aplikacja... Ale może Ci mniej agresywni powinni stosować więcej, nie mówię że tyle, ile w zacytowanym powyżej przykładzie (4 krople), ale np. 2 aplikacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi