RAW Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2010 PHEROMAX z Oxytocin czy sam PHEROMAX co jest lepsze? ktoś próbował z PHEROMAX Oxytocin? one nie są za mocne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muminek Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2010 PHX z oksytocyną to nowość na rynku i pewnie niewiele osób próbowało ten produkt... Ja jestem jedną z nich, jak się przekonam do niego i dobiorę odpowiednią dawkę to na pewno podzielę się wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuderoMax Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 Dopiero zaczynam swoja przygode z feromonami, ale jak tylko dostane swoja pierwsza porcje PHX z oksytocyną i dobiorę odpowiednią dawkę to ja rowniez podzielę się wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messt Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 Dopiero zaczynam swoja przygode z feromonami, ale jak tylko dostane swoja pierwsza porcje PHX z oksytocyną i dobiorę odpowiednią dawkę to ja rowniez podzielę się wrażeniami Ja niedawno dostałem w swoje ręce phx z oksy.. i pierwsze porownywalne zmiany w stosunku do probki phx to wzrost zaufania wsrod ludzi z otoczenia . Jako ze caly flakon do dyspozycji w najblizszym czasie postaram sie zdac jakas relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktorek37 Napisano 9 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2011 Co do Pheromax OXY, to w moim przypadku jego działanie jest zupełnie inne niż Peromaxu bez OXY. O ile ten pierwszy jednoznacznie działał podniecająco na płeć piękną, to OXY działa bardzo subtelnie. I jak podpowiedzieli mi bardziej doświadczeni użytkownicy buduje on bardziej relacje i uczucia niż podnieca. Jak chodzi o działanie podniecające, to zdecydowanie bardziej cenię NPA, w w miksie z BTB, to już wogóle nie widzę dla niego konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAW Napisano 10 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 NPA z BTB wypróbowałeś to może? jestem ciekawy czy to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktorek37 Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 Czy wypróbowałem? Tak. I muszę powiedzieć, że to moje największe odkrycie. W moim przypadku nic nie może się z tym równać. Już samo NPA stało się numerem 1 w moich oczach, jak tylkominął mi zachwyt nad Pheromaxem. A w mixie z BTB, to cudowny środek na podrywanie kobiet, nawet tych ładnych, silnych i niezależnych. To właśnie po tym mixie pewna pani dyrektor poprosiła mnie bym oddał jej wręczoną na początku spotkania wizytówkę, po czym dopisała na niej numer swojej prywatnej komórki... Cóż więcej dodawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAW Napisano 10 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 To spoko gratuluje . A jakiej dawki dajesz npa i btb w tym mixie po równo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktorek37 Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 Moje proporcje to 1,5 kropli NPA i 1 BTB. Pewnie zaraz usłyszę, że to ogromna dawka, ale w moim przypadku sprawdza się doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAW Napisano 11 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2011 Wcale nie jest duża ja też większą biorę, ale nadal nie mogę ustalić dla siebie odpowiedniej dawki. Może znasz jakiś sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktorek37 Napisano 11 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2011 Poza metodą prób i błędów raczej innej nie ma. Z tym, że ja z reguły prowadzę testy w nowym środowisku. Uważam, że stosowanie feromonów wśród ludzi, którzy już nas dobrze znają raczej nie ma sensu. Oni już nas ocenili i zaszeregowali. Nie wierzę, że koleżanka z pracy, z którą codziennie rozmawiam i jesteśmy na stopie czysto towarzyskiej, pod wpływem feromonów poczuje nagłe podniecenie i będzie chciała się na mnie rzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAW Napisano 12 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 metoda prób i błędów to chyba jedyna. Raz po nałożeniu NPA koleżanka którą znam już dłuższy czas, powiedziała mi coś ładnie pachnie czyli na znajomych też działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 13 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2011 Ja też stosuję tego miksa i dawkę taką jak doktorek37. Jak chodzi o efekty to również jestem z nich zadowolony,aczkolwiek wolę miksa PHX+NPA+BTB i 1 psik chikary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAW Napisano 14 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 Wow a nie jest za dużo tych feromonów a w jakich proporcjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Dla mnie jest w sam raz;) A dawka to 1 psik phx + 1 kropla NPA + 2 krople BTB i 1 psik Chikary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mesomething2 Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 czy phx oxy uzywam tyle samo co phx czy zwiekszam dawke bo jest lagodniejszy? jakies obserwacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mesomething2 Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 moze kogo zaciekawi, artykuly/badania o oxytocynie http://www.he.com.pl/Co_wzbudza_nasze_zaufanie,artykul-1016.html http://facet.wp.pl/kat,70996,wid,15098404,wiadomosc.html?ticaid=110513 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastif Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 Musisz przetestować na sobie,każdy z nas stosuje inaczej Ale możesz się pochwalić, jeśli sprawdzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malakurka Napisano 13 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2014 Ja stosuję w pracy edge i btb i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 6 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2014 @malakurka łączysz je razem czy stosujesz naprzemiennie, w jeden dzień BTB, w inny Edge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malakurka Napisano 11 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2014 Róznie to bywa. Eksperymentuję bo są dość drogie. I muszę jakoś sobie poradzić z tym. Narazie nosze obydwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi