maxim Napisano 27 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2006 Wczoraj byłem w klubie gdzie byłem już ustawiony z dziewczyną poznaną przez net, wcześniej użyłem NPA i Chikara, w trakcie imprezy ponowiłem aplikację. Wydaje mi się że podczas rozmowy z nią byłem wyluzowany i robiłem wszystko jak należało. Niestety zauważyłem w trakcie imprezy, że ona zaczyna mnie unikać, jakby delikatnie chciała dać do zrozumienia, że nie jest zainteresowana dalszą znajomością. Dziewczyna pali okazyjnie. Mam wrażenie że w klubach nocnych feromony nie działają :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlos Napisano 27 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2006 witam w klubach nocnych stosowuje sie je przede wszystkim.. niepotrzebnie aplikowales drugi raz... widocznie przedawkowales... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 27 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2006 A po jakim czasie ponowiłeś aplikację? I jaką dawkę dałeś w każdej z tych aplikcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2006 Najpierw w domu pol kropli NPA za uchem jedym i pol kropli za uchem drugim, jeszcze pol kroli na nadgrastki, wiec w sumie 1,5 kropli, do tego jedno prysniecie Chikara. Pozniej w lokalu jakies 3 godziny pozniej dolozylem jeszcze krople NPA i jedno psikniecie Chikara. Mozliwe ze przedawkowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 27 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2006 jak laska sie ciebie "bala??" to odrazu widac ze przegioles..... ja jak ide do klubu to nie aplikkuje przed wyjsciem tylko na miejscu w kiblu pol spika pheromax i jeden chikara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pppppp Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 Właśnie miałem podobną sytuacje tylko ze laska sie odzywa pisze smski itp.ale nie cieszy mnie fakt ze jak tańczylismy razem ok 20min/to laska co chwile gdzies musiała isc i tylko "za chwile wracam" użyłem minimalnej dawki pheromaxu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TsTr Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 ja jak narazie testuje ale efekty po mału widać ale nie po chikarze tylko po pheromaxie - chikara już niedługo - sasasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlos Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 Właśnie miałem podobną sytuacje tylko ze laska sie odzywa pisze smski itp.ale nie cieszy mnie fakt ze jak tańczylismy razem ok 20min/to laska co chwile gdzies musiała isc i tylko "za chwile wracam" użyłem minimalnej dawki pheromaxu moze szla do wc-ta i sie zabawiala... nie za duzo ludzie tego, bo bedzie przegiecie i zapach potu zacznie sie udzielac wszystkim... max 2 krople NPA, chociaz jak dla mnie te 4 przekrecenia buteleczka to za duzo, sam stosuje 2,, max 3 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania20 Napisano 23 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2010 ja też stosuję NPA od miesiąca i nie widzę efektów :/ czasem jestem troszkę pobudzona, ale tylko przez chwilę a potem nic się nie dzieje. Testowałam już milion dawek i nie mam pomysłu co jeszcze mogę zrobić... A tak bardzo wierzyłam w te feromony i czekałam, aż zaczną przynosić efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowokator Napisano 24 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2010 oddaj wez inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania20 Napisano 24 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2010 ale słyszałam, że NPA to jedne z najlepszych, na jakie mogłabym je wymienić żeby nie trafić gorzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Dla mnie są najlepsze, no może z wyjątkiem tych, których jeszcze nie próbowałem Feromony nie są jak np. samochód. Od samochodu to my wymagamy, feromony wymagają od nas. Czego? Dobrze dobranej dawki i uzupełnienia własnych feromonów (wydzielanych przez nasze ciało). W jaki sposób? Eksperymenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruk Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 NPA to jedne z najlepszych ale np. mi nie pasują. Nie pasują do mojego stylu. Trzymam prawie całą buteleczkę na wypadek jakbym znalazł odpowiednią sytuację. Nie dam rady podrywać kiedy ludzie się mnie boją, z natury jestem bardzo sarkastyczny i bezczelny. Jak się posmaruję NPA to ludzie odnoszą wrażenie że naprawdę chcę im zrobić krzywdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi