miketg84 Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 Witam . Dziś umówiłem się na 1 randke z nowo poznana dziewczyną , którą poznałem przez neta . Użyłem małego psiknięcia PHX z próbki po perfumie i i 2 przechylenia BTB . PHX na jabłko Adama a BTB z uszy i pod nos . Na to perfumy Hugo Boss Selection . Spotkanie w Katowicach w małej kawiarence , rozmowa się kleiła rozmawialiśmy o wszystkim i o niczym . Dziewczyna cały czas bawiła się włosami . Nawet obok naszego stolika , siedziała para studentek . Jedna cały czas na mnie zerkała i równiez poprawiała włosy . W ogóle zapomniałem o feromonach bo uzyłem je 1,5 godziny przed wyjściem . Gdy wracałem busem i pisałem sms-a to dziewczyna odpisała mi , że bardzo pachnie moim perfumem i trochę boli ją głowa , ale bardzo dobrze się czuła w moim towarzystwie , i chce się ze mną spotkac na kolejne spotkania . Dodam , że nie byłem za bardzo nastawiony dziś na podryw a mimo to coś w tym jest , cho nie zawsze wida różnice w działaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 brawo! popisowa historia jest jakiś dalszy ciąg, że tak zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 3 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2011 Ja używam PHX+BTB na egzaminy u kobiet, zawsze coś więcej u nich utarguję Ostatnio u faceta dostałem 5 z angielskiego, mimo, że się 2 razy machnąłem na ustnym w czasach. Niestety zapomniałem jakie fero użyłem Albo PHX, albo P6, teraz nie wiem jak następnym razem powtórzyć, jak znów będzie egzamin u faceta. Ale PHX+BTB też działa na wykładowców. Generalnie po fero dostaję zawsze lepszą ocenę. Mam za dużo różnych fero i sklerozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomtom Napisano 3 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2011 warto spróbować również NPA bo działa inaczej niż PHX i jak siądzie to wydaje mi się że lepiej, niestety na egzamin to chyba raczej się nie nadaje -za ciężki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miketg84 Napisano 3 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2011 brawo! popisowa historia jest jakiś dalszy ciąg, że tak zapytam? Witam, nadal utrzymuję kontakt z dziewczyna i w ten weekend spedzimy razem , teraz byłem zajety sesją popraewki i pracą . teraz użyję albo samego BTB lub NPA , zobaczę reakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 3 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2011 Czekamy na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miketg84 Napisano 9 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 po dłuższej przerwie i nie obecności musze przyzna , że nasza relacja po prostu się zepsuła . Spotykałem się z ta dziewczyną 4 razy . Byłem u nie j w domu w klubach wszędzie . Widziałem na niej działanie fero , gadulstwo , zabawę włosami . Po paru tygodniach coś się zepsuło . Biorąc to , że pracowała po 12 h i rzadko bywała na gg , to nasz kontakt się urywał . Nie odpisywała na wiadomości ani sms . Napisała mi , że jest zajeta pracą i kursami , że może by znalazła czas dla mnie .... Nie zostałem zaszufladkowany jako przyjaciel ani kochanek , no cóż prawdziwy podrywacz się nie poddaje i zawsze potrafi obróci się na pięcie i pójśc do innej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 9 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Bywa. Świat nie składa się z samych sukcesów. A kobietom i tak nigdy nie wiadomo o co naprawdę chodzi. Na szczęście jest wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PheroNewbie Napisano 11 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Stary, głowa do góry, psik tego i tamtego , kierunek klub i się będą blisko Ciebie kręcić. Wybierzesz sobie jakąś, gadka i źle nie będzie. Poczytaj mój post, o tym jak ja byłem w klubie. Nic specjalnie nie musiałem robić by się jakieś kręciły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miketg84 Napisano 11 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2011 wiem , że w klubach jest najlepiej . Zawsze byłem otoczony wiankiem kobiet na parkiecie . Musze jednak zmienic kierunek na inne kluby bo teraz przychodza młode roczniki a ja jestem już za stary 26 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi