tomtom Napisano 24 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2011 i drugie pytanie jakie mam, to czy mówicie o feromonach znajomym koleżankom że ich używacie? Troche się obawiam ich reakcji że to manipulacje i takie tam. Choć to kobiety właśnie są mistrzyniami manipulacji i nie widzę powodów żeby miały coś przeciwkko używaniu takich specyfików, ale nigdy nie wiadomo, bo to zawsze facet jest winny wszystkiem Więc ciekaw jestem z jakimi reakcjami się spotykacie jeśli powiecie znajomym koleżankom o feromonach? tomtom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 24 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2011 Hmm,ja z reguły jestem przeciwnikiem mówienia o takich rzeczach z obawy na to że nie będą mniej podatne na działanie fero i nie będą pokazywać tego gdyż będą wiedziały że to przez fero. Aczkolwiek raz się odważyłem opowiedzieć swojej dobrej przyjaciółce o fero i powiedziała że nie słyszała nigdy o takich specyfikach i że fajny bajer to musi być tylko trochę drogi. Nie obwiniała mnie o żadne manipulacje tylko przyjęła to jako normalny temat do rozmowy i coś o czym wcześniej nie wiedziała,więc wzbudziło to w niej zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 większość ludzi chyba jednak nie wierzy w fero, więc temat jak najbardziej bezpieczny na pewno można zaintrygować rozmówczynię i przy tym dyskretnie sprowadzić ją w rejony seksualnej tematyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomtom Napisano 25 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 Na love- scent zadałem to samo pytanie i mi pewien stały bywalec odpowiedział że On bez ogródek mówi dziewczynom i sa zaciekawione a nawet się razem z kolażenkami w samochodzie nieraz fero psikał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomtom Napisano 25 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 zresztą wtyczka z Facebooka na feromony.pl mówi sama za siebie, prawie same dziewczyny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 26 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2011 kobiety ogólnie są wrażliwsze na bodźce zapachowe, więc może ten aspekt perfumowo-powonieniowy sprawia, że są zaciekawione fero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Kobiety ciągle zajmują sie flirtowaniem, więc temat może je zainteresować. Moja kobieta wie, że używam feromony i nawet nie jest zazdrosna, że mogą działać na inne kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi