Grzegorz007 Napisano 9 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2019 Zamawiałem BTB for MEN A dostałem for women Żeby to 50 zł to bym podarował ale to 180 ale nie mam czasu na zabawy z odsyłaniem i chodzeniem na pocztę niestety praca nie pozwala. Dużo zamawiam przez internet ale zawsze przychodzili to co zamówiłem Nie polecam strony przez niekompetencję pakowacza Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindi Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 (edytowane) Cześć. No szkoda, że przytrafiła Ci się akurat taka sytuacja, ale bez przesady Grzesiek, pomyłki się każdemu i w każdym sklepie mogą zdarzyć. Na pewno wymienią Ci bez problemu jak do nich napiszesz. Wymienią, czyli musisz go odesłać, żeby otrzymać męski. Nie dostaniesz dwóch w jednej cenie, logiczne Tak to działa w każdym sklepie. Edytowane 12 Kwiecień 2019 przez Sindi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 29 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2019 (edytowane) A próbek, jako prezenty do zamówień już nie dają? zamawialiście coś ostatnio? Edytowane 29 Wrzesień 2019 przez tomeklech Zmiana zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greentea Napisano 30 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2019 Ja pytałam o darmowe próbki/saszetki, które są dla nowych Klientów to mieli jakieś problemy z dostawą i cały czas czekają na nią, zabrakło ich na stanie. Za około 2 tygodnie ma być dostawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 30 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2019 Szkoda, że nie wiedziałem. Chętnie bym przytulił jakąś próbkę the edge no cóż, trudno, może następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi