Lewandowski Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2019 Zauważyłem że przy zakupionym przezemnie flakonie po rozkręceniu wewnątrz buteleczki pływają ,,fusy " takie jak by nitki i strzępki , a sam aluminiowy flakon ma rysy i mikro wgniecenia . Jestem po pierwszej aplikacji i zauważyłem delikatne gonienie sie kobiet, ale może to dlatego że pierwszy raz w tym roku założyłem na miasto krótkie spodenki . Czy wy też zauważyliście w swoich flakonach pływające strzępki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dikenz94 Napisano 22 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2019 Nie, nic takiego nie zaobserwowałem. Radził bym Ci złożyć reklamacje . Feromony.pl bardzo profesjonalnie podchodzą do klientów . Więc myślę że by uwzględnili i wymienili Ci na nowy produkt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindi Napisano 22 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2019 W środku Pheromaxa miałam jakby 'paproszki', ale dowiedziałam się, że to naturalny osad, ale wgniecenia w fiolce to raczej nie jest standard. Może w przesyłce się poobijał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dikenz94 Napisano 23 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2019 Nwm, może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewandowski Napisano 26 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2019 Nie sądze , napoczątku jak kupiłem pierwszego pheromaxa na Allegro to flakon lśnił , a moc miał dużą, jedno pełne psiknięcie to było już przedawkowanie i kobity zaczynały sie gonić często dopiero aż po godzinie od aplikacji , i bardzo działał też na mnie , bo zamieniałem sie w typową parówe .. Ten nowy pheromax wygląda tak jak by jakiś cwaniaczek z dystrybucji by sie dobrał do zawartości i zastąpił jakimś tanim niskobudżetowym feromonem , to coś wogule nie kopie jak pheromax .. Kasa poszła w błoto . Następnego egzemplarza kupie w DE bo widze że polska dystrybucja jest do kitu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi