biedronka00 Napisano 16 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2007 jestem spokojną kobietą, lat 20, jakie feromony wybrać by dodać sobie uroku i pewności siebie? czy lepiej wybrać te zapachowe czy bezwonne? bardzo prosze o radę bardziej doświadczonych osób. z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 16 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2007 Ja na początek proponuję Alchemy lub Relationship Magic Wystarczy, żeby sie zakochać w działaniu fero, a jak się już zachłyśniesz ich skutecznością, jak najbardziej polecam pheromax, który jest naj, naj, naj Pobuszuj trochę po forum, zobaczysz jak się czują ludzie uzależnieni I nieskromnie się reklamując polecę Ci jeszcze do przejrzenia stronkę z naszymi pięknymi opowiadaniami konkursowymi http://www.feromony.pl/konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fermo Napisano 8 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Ja tez przychylam sie do feromonu http://www.feromony.pl/RM dobry zapach i mysle,ze powinien działac w Twoim przypadku. Ludzie go chwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gresiekk Napisano 8 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2009 Uzywales tych fero, czy je polecasz bo ludzie gadaja? Jesli sam ich nie testowales to nie powinienes polecac, bo sam nie wiesz jak i czy dzialaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleks120 Napisano 20 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2009 Najlepszy bedzie Alchemy. Jestes młoda osoba a on z pewnoscia doda Ci uroku osobistego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
annaxa Napisano 20 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2009 Polecam Relationship Magic juz sparwdzilam -alchemy w trakcie testowania. Ostatnio na wizycie u lekarza Relationship Magic zadzialaly tak ,ze wysluchalam historii zycia p doktora Ludzie robia sie bardziej rozmowni i sympatyczni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fermo Napisano 13 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2009 Potwierdzam,ze http://www.feromony.pl/RM to dobre rozwiazanie. Ludzie sa w stsonku do ciebi ebardzo pozytywnie nastawieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert20 Napisano 16 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2009 Zobacz Alchemy na www.feromony.p udzielaja gwarancji i nei sprzedaja podróbek jak na allegro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmurka Napisano 19 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2009 Ja bym też postawiła na Alchemy naprawde sa sympatyczne w użyciu. Dodaja nastawienia takiego przyjacielskiego i ludzie tez sa bardziej przyjażni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludwik11 Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Potwierdzam. W Twoim przypadku najlepsze beda ALCHEMY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mickey Mini Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 A mam pytanie, czy PHX byłby dobry dla nieśmiałych? Czy lepszy dla śmiałych kobiet? Bo ja jestem śmiała, czasem aż za śmiała... musze czasem udawać nieśmiałą bo inaczej nie wypada oczywiście mam tam swoje blokady i ciche dni,... To PHX czy NPA for women lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 PHX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotnik Napisano 2 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2011 THE EDGE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi