buszcz Napisano 23 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2008 Oczywiście, że działają, ale do tego potrzbna jest jeszcze odpowiednia oprawa. Nieprawdaż? Nie pomoże w żaden sposób zlewanie się feromonami, jeżeli delikwent ma brudne paznokcie, nieumyte włosy, brudne buty i cuchnie od niego wczorajszym bigosem popitym tanim piwem. Należy też pamiętać aby nie przesadzać. Sam feromon, mimo iż jest bez zapachu, przy nadmiernym stosowaniu wydziela woń którą nazwałbym "zapachem ochwaconego konia". Kobiety lubią zapach konia po ćwiczeniach na majdanie. Kawalerzyści zawsze mieli wzięcie u dam. Sprawdziłem, to wiem. Moja pani jeszcze nie wróciła z wyprawy do Afryki, więc nie wiem jak się zachowa. Jeżeli tak jak moje znajome, no to tylko pogratulować producentowi pomysłu, natomiast sklep oferujący ten specyfik, ma u mnie duży plus. Dlaczego? Otóż znalazł się w końcu ktoś kto o nas zadbał. Znaczna poprawa naszego wizerunku to nic innego jak feromony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperial Napisano 24 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2008 w 100% się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vivaldi_V1 Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 Uważam że feromony w życiu człowieka mają taką samą rolę jak suplementy w treningu kulturystycznym tzn bez diety i dobrego planu treningowego nawet suplami za 1000 zł nie osiągniesz wielkich efektów. A wy co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 Oczywiście ja się z tym zgadzam.Feromony mogą spowodować wzrost Twojej atrakcyjności i zainteresowania przez innych ludzi,ale jeżeli nie dbasz o własny wizerunek,bądź też nie posiadasz tzw gadany .To myślę że o efekty ich oddziaływania jest trudniej.Jeżeli ktoś ma ciekawą osobowość,dba o siebie,to ma na pewno większe szanse na powodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 Dokładnie tak jest i tu nie ma się co oszukiwać, feromony to dodatek do całości, a nie czary mary ;P Trzeba zadbać o swój wizerunek, trzeba się zachować, ale nie można być zarozumiałym, dziewczyny takich nie lubią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 29 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2014 bycie z ludźmi to nie jest łatwa sztuka, a postępowanie z kobietami to już w ogóle wyzwanie. Jestem jednak zdania, że w tej dziedzinie można naprawdę wiele się nauczyć i popraawić swoje efekty. Można po prostu się zmienić i być bardziej atrakcyjnym. I to bez jakiegoś szczególnego forsowania siebie, udawania itp. W końcu na to jak jesteśmy odbierani wpływa kilka konkretnych rzeczy, więc pracując nad nimi poprawiamy nasz wizerunek: nasza mowa ciała, pewność siebie, gadka... a feromony są dopełnieniem tego wszystkiego, sprawiają, że efekty, które osiągniemy będą silniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragomirus Napisano 29 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2014 Powiem tak. Feromony, jak miałem okazję się sam przekonać, zastępują sztukę uwodzenia. Po prostu jeżeli jesteś osobą, która nie ma pojęcia nic o nlp, czy nls to feromony zastępują właśnie te rzeczy. Oczywiście wciąż musisz podejść, zaczepić dziewczynę i zagadać, a później jest już z górki i pokonywanie kolejnych etapów znajomości jest banalne. To taka droga na skróty i niestety potężna broń z której trzeba się nauczyć korzystać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi