arkadius85 Napisano 14 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2010 witam!interesuje mnie czy mozna mieszac PMX z perfumami powiedzmy armani aqua di gio pytam poniewaz pheromax ma niezbyt mily jak dla mnie zapach.no i wlasnie przed chwila zamowilem alchemy czy ten produkt dziala z innymi perfumami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mystro Napisano 14 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2010 witam!interesuje mnie czy mozna mieszac PMX z perfumami powiedzmy armani aqua di gio pytam poniewaz pheromax ma niezbyt mily jak dla mnie zapach.no i wlasnie przed chwila zamowilem alchemy czy ten produkt dziala z innymi perfumami? Przy feromonie bezwonnym jakim jest Pheromax nawet wskazane jest zakrywanie jego perfumem , najlepiej takim perfumem z atomizerem , aby można było nim psiknąć na miejsca na których nałożyłeś feromon. Nie wiem czy właśnie o to ci chodzi ? A jeżeli chodzi ci dosłownie o mieszanie (np. feromon i perfum w jednym ''pojemniczku'') to nie wiem jak to jest z tym i czy to coś mogłoby dać. Co do Alchemy to jest to feromon zapachowy , a więc raczej nie trzeba zakrywać go własnymi perfumami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadius85 Napisano 15 Czerwiec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2010 tak chodzilo m8i o to czy mozna nakryc go perfumem.jaka opinie ma alchemy , jest skuteczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 15 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2010 http://www.google.pl/search?q=site%3Aferum.pl+alchemy&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadius85 Napisano 15 Czerwiec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2010 dzieki za link poczytalem i stwierdzam ze nie jest za ciekawe:/chyba postaram sie anulowac zamowienie o ile jest to mozliwe jeszcze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meet Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 witam!interesuje mnie czy mozna mieszac PMX z perfumami... Myślę, że nie będzie problemu, jeżeli połączysz perfumy z feromonami. Przecież istnieją również feromony zapachowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi