ali Napisano 13 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2008 W związku z prośbami, aby stworzyć tamat przyklejony, w którym zawarte będą nazwy perfum jakimi przykrywamy feromony- tak też czynię. Wszystko powinno mieć swoje miejsce, a taki krok na pewno nam się przyda. Jest to jednocześnie ostatni taki temat, wszystkie inne będą kasowane bez powiadomienia. W razie wątpliwości co do zapachu nieperfumowanych produktów zapraszam na: http://ferum.pl/zapach-pheromaxu-t36.html Wcześniej podawane były już następujące produkty: - Davidoff Cool Water, - Chanel Allure Homme Sport, - Dior Fahrenheit, - Carolina Herrera 212, - Hugo Boss Bottled (szary), - Antonio Banderas Spirit, - Bruno Banani Magic Man, - Puma "Czarna". Do przykrycia Pheromax-a dobrze nadadza sie zapachy: a) trwale, bo nie ulotnia sie zbyt szybko i nie pozwola przebic sie zapachowi feromonu, b) intensywne, bo od razu po nalozeniu bedzie czuc tylko je, c) majace pieprzowe nuty, bo komponuja sie one z nieprzyjemna wonia Pheromax-u i sprawiaja wrazenie jednosci ("ten facet nie smierdzi, tylko ma takie specyficzne perfumy"). Polecam na przyklad Escade Magnetism, Terre D'Hermes, Thierry Mugler A*Men. Zachęcam do zdradzenia swoich perfumowych tajemnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 13 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Mam teraz od wczoraj Hugo Bossa Zielonego.I bardzo go sobie chwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vichy Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 ja proponuje tak: la coste zieloną i tą nową granatową.... no i jeszcze David beckham ten brązowy w kwadratowym opakowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 26 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2008 A ja dodaję dwa, które wyczytałam ostatnio w innych wątkach: - Bruno Banani Pure Man - Terre dHermes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomk81 Napisano 19 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Nic nie zakryje feromonów, może na godzinę lub dwie. ja stosuje d`Hermes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 14 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2008 Ze swojej strony dodam tylko tyle: połączenie PHX z Kenzo Pour Homme przynosi niesamowite efekty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafikkk Napisano 1 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Diesel fuel for live, jest mocny i dobrze zakrywa i mam zawsze przy sobie 5ml próbke i co 1.5 godzinki zakrywam. Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 8 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2008 L'instant de Guerlain pour Homme tym przykrywam pheromaxa. Zauważyłem, że zapach utrzymuje się dłużej. Natomiast pheromaxa nie czuje tylko sam alkohol. edit Dolce & Gabbana Pour Homme mój nowy zapach do przykrywania pheromaxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AleX Napisano 16 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2008 prawdziwy kosmos to: PACO RABANNE ULTRAVIOLET choc nie są najnowsze to zapach jest super i w odniesieniu np do lacoste red (bo te miałem ost zapach uttzymuje sie kilkakrotnie dłuzej!!) polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 18 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2008 Zuważyłem, że jakoś stare zapachy utrzymują się dłużej edit Ja proponuję perfumy dobre i skuteczne firmy FM.Są dobre i trwałe znanych marek.Co najważniejsze nie drogie jak na kieszeń przeciętnego Polaka.Zapachów od koloru do wyboru.Pozdrawiam. to nie są perfumy tyko woda perfumowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkota Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 A ja przykrywam na codzień Azzoro Chrome natomiast na impreze Dunhill Desire! Wypaśne zapachy! polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleks123 Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Dolce gabban the One Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Hmm ja koncze Relationship Magic a przykrywam zapachem ktory podoba sie 10 na 10 laskom a jest to hugo boss selection Jeszcze nie spotkalem laski ktorej by ta perfumka sie nie spodobala:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Dawid Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Używam Versace (używam z PHX). Średnio mi się podoba ale daje efekty. Dziewczyny bardzo dobrze reagują na ten zapach, a te które dostąpią zaszczytu spoczęcia na mych kolanach, nie mogą oderwać nosa od szyi. Ale idzie się przyzwyczaić po jakimś czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 zgadza sie Versace jest tez super stawiam go na drugim miejscu zaraz za HB Selection;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 o jakim Versace mowicie?? bo ja uzywam VERSACE Baby Blue Jeans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 4 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2009 Ja myslalem o tym niebieskim w kwadratowej buteleczcce ktory posiada taki lagodny morski swiezy zapach ktory dziala na mnie kojaca !!!! Aaach !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_pheromax_ Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 Ludzie,ale czy to ma jakiekolwiek znaczenie ,jakich perfum będziemy używać jako "maski" dla feromonów??Jeśli nie są ta jakieś gówniane "najeczki" ,czy inne "adidaski" to chyba bez znaczenia.To jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ss! Napisano 21 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2009 Które perfumy są Waszym zdaniem najtrwalsze? Mam Fahrenheita, zapach jest świetny, ale niestety niezbyt długo sie trzyma. Potrzebowałbym czegoś trwalszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FREDEK Napisano 9 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2009 (ph-x + Versace) Niestety nie ma idealnego zapachu dla wszystkich aby zakryć fero.Każdy ma swój specyficzny zapach i to co dla jednych jest kosmosem dla innych jest zapachem "pedała".Sam spotkałem się z takim zarzutem."Zmień perfum bo mi się kojarzysz z pedałem" a bez fero od tej samej osoby "Ale ładnie pachniesz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HighTower999 Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Witam.Probowal ktos moze polaczenia PHX i Sean John-a "Unforgeteble" albo Lacoste Red ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1qaz1q Napisano 28 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Lacoste Red nie polecam. Zapach ma naprawdę wspaniały, ale po godzinie już go właściwie nie czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HighTower999 Napisano 28 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2009 majac na mysli lacoste red mysle o perfumach z np sephory za 200 + zl a nie podrobki z allegro za 90.jakies sugestie odnosnie sean johna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1qaz1q Napisano 28 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2009 majac na mysli lacoste red mysle o perfumach z np sephory za 200 + zl a nie podrobki z allegro za 90. i takowe mam. Dałem za nie 260 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCV Napisano 5 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2009 ja właśnie kończę swojego St8 i wybieram się po zakup nowego zapachu Lacoste ;D jest boooski - Lacoste Challenge zapach jest powalający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi