Rasta Napisano 1 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2010 słów kilka o tym, w czym do pracy lub do kina: http://rasta.feroblog.pl/index.php/archives/50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farjestad Napisano 2 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2010 nareszcie kolejny filmik xd hehe ja akurat btb uzywam jako substytutu niebieskiej pastylki hihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 2 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2010 dobry filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mystro Napisano 2 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2010 Zgadzam się. Super filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 7 Lipiec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2010 dzięki panowie! mam nadzieję, że filmiki przydadzą się fero-poszukiwaczom. Czas na kampanię uświadamiającą ludzi, czym są feromony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mystro Napisano 7 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2010 dzięki panowie! mam nadzieję, że filmiki przydadzą się fero-poszukiwaczom. Czas na kampanię uświadamiającą ludzi, czym są feromony Kiedy kolejne odcinki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 8 Lipiec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2010 jak się zbiorę w sobie emocjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
=ZERL= Napisano 9 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2010 Czy ja wiem czy to taki dobry pomysł rozpowszechniać informacje na temat naszej "tajnej broni"..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mystro Napisano 9 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2010 Czy ja wiem czy to taki dobry pomysł rozpowszechniać informacje na temat naszej "tajnej broni"..? Moim zdaniem to nie rozpowszechnianie tylko uświadamianie ludziom, że feromony działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
=ZERL= Napisano 9 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2010 Z tego co zauważyłem to ludzie na ogół wierzą w istnienie i działanie feromonów. Nie wierzą natomiast w działanie syntetycznych feromonów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 10 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2010 Bo sie tanie perfumy reklamuja hasłem "feromony-laski beda na ciebie leciec" . A przeciętny człowiek poczuje sie sprytny i uzna to za kłamstwo. I jak ma potem uwierzyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi