mystro Napisano 23 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2010 Wpadłem na pomysł założenia video bloga związanego z feromonami. O czym waszym zdaniem mógłbym w takim filmiku wspomnieć i opowiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 24 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2010 Nas o to pytasz? Możesz zerknąć na bloga Rasta: http://rasta.feroblog.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 22 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2011 Napisz o swoich podbojach miłosnych i nie zapomnij wspomnieć i umieścić pikantnych scen erotycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 11 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2014 @traq dzięki za pamięć! dawno już nic nie nagrywałem, może przyszła pora, żeby do tego wrócić... natomiast z blogiem stała się rzecz straszna: zniknął! (w niewiadomych dla mnie okolicznościach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estizehotte57 Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 jak to zniknął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 no zniknął, lub - czego też nie można wykluczyć - został zniknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Marta Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Przydałyby się filmy analizujące działanie, w takim stylu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IzkaMilc Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Taka tematyka bloga to całkiem fajna sprawa, ale też dużo roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi